Banquet tým – specialisté přes maso sous-vide
Jak Banquet tým pomáhá?
Členové Banquet týmu jsou připraveni nabídnout širokou škálu služeb:
- Sestavení menu
Pomohou vytvořit atraktivní nabídku jídel, která osloví vaše zákazníky. - Kalkulace ceny
Poradí s optimalizací nákladů při zachování vysoké kvality. - Splnění spotřebního koše
Mají tipy k sestavení spotřebního koše. Postarají se o to, aby byly splněny normy a požadavky na složení pokrmů. - Přizpůsobení receptur
Vytvoří recepty na míru, aby odpovídaly vašim potřebám i chutím. - Prezentace pokrmů
Ukáží, jak správně prezentovat jídla, aby zaujala na první pohled. - Školení
Pořádají semináře s živým vařením na nejrůznější témata spojená s masem sous‑vide a jeho využitím v praxi.
Chcete zažít seminář představující svět chutí masa sous‑vide? Přihlaste se na stránce:
Základní informace se všemi důležitými odkazy naleznete na stránce:
Kdo tvoří Banquet tým?
Profesionální kuchaři s bohatými zkušenostmi a hlubokými znalostmi sous‑vide výrobků značky Banquet.
Petr Konečný
Zaměřuje se na region Čechy a je vedoucím podpory prodeje Banquet.
737 219 313
Jeho oblíbeným pokrmem je kachní stehno sous‑vide s červeným badyánovým zelím a houskovými knedlíky.
Pavel Smékal
Působí především na Moravě.
777 696 599
Nejraději má hovězí guláš Banquet s dobrým chlebem.
Jejich cílem je, aby si zákazníci i kuchaři užili špičkovou kvalitu masa sous‑vide v každé porci.
Dohodněte si bezplatnou prezentaci sous‑vide Banquet přímo ve Vaší provozovně:
Proč s Banquet týmem spolupracovat?
Sous‑vide maso Banquet je synonymem pro dokonalou chuť, konzistenci a trvalou kvalitu. Spoluprací s odborníky z Banquet týmu získáte k produktům kompletní podporu, která Vám umožní vyniknout.