Banquet semináře – aktuální nabídka
Jak využít maso sous-vide Banquet v tradiční i moderní kuchyni? Jak vařit zdravě a efektivně? Jak si poradit v kuchyni i při omezených zdrojích či s nedostatkem personálu? Získejte inspiraci a nové dovednosti v prostředí plném kreativity – na seminářích Banquet.
Semináře navrhli zkušení šéfkuchaři Banquet týmu pro všechny, kdo milují gastronomii. S nadšením a vysokou odborností předají zástupcům restaurací, školních jídelen a dalších typů gastronomických provozů řadu nápadů.
Objevte svět chutí masa sous-vide! Stačí se přihlásit na seminář Banquet. Aktuální témata seminářů jsou:
Mezinárodní kuchyně
& nový spotřební koš 2025
Seznamte se s šéfkuchaři Banquet týmu na stránce:
Základní informace se všemi důležitými odkazy naleznete na stránce: