Prima zmrzlina Mrož – z ovoce a tvarohu
Mrož smoothie
Mrazivě dobré a vysoce kvalitní novinky Mrož smoothie skvěle osvěží v horkých dnech. Jemná jahodová i mangová zmrzlina mají jedinečný 45% podíl ovoce.
Originální mrož plný jahod
Mrož jahodový s tvarohem v tmavé kakaové polevě i jeho dvojník v bílé polevě nemají v Evropě obdobu. Přírodní chuť jahod zjemňuje smetana, příjemně dokyseluje tvaroh a mírně dochucuje cukr. Dokonale vyvážená mroží receptura zůstává od svého vzniku beze změn. Zmrzlina obsahuje 50 % jahod (žádné rostlinné tuky, vodu ani aromata a barviva).
Pro Mrože se proto vybírají jen některé odrůdy jahod, které musí být vyzrálé, sklizené v červnu a rychle zpracované, aby výsledná zmrzlina neztrácela chuť ani barvu. Podle použité odrůdy jahod se pak mírně mění odstín zmrzliny.
V opavském Bidfoodu se za rok vyrobí 30 milionů Mrožů, kteří spolykají téměř 1 000 tun jahod. Na rozdíl od imaginativních reklam, se Mrož vyrábí plně automaticky bez doteku lidské ruky. Moderní linka vyrobí 400 000 Mrožů denně.
Ovocné dřeně v tradičním kelímku
nebo ovoce na dřívku
Jemné dřeně Mrož v malém kelímku, jahodová i malinová, se pyšní 60% podílem ovoce a rovněž se obejdou bez aromat a barviv.
Ovocné zmrzliny Mrož Jahody a Mrož Maliny obsahují jen 4 ingredience: 60 % nepasírovaného ovoce, cukr, vodu a štipec kyseliny citronové (žádné stabilizátory). Obě zmrzliny jsou na dřívku a zalité kakaovou polevou.
Mroží sorbety
Sorbety na rozdíl od zmrzlin neobsahují tuk ani laktózu. Jsou ideální pochoutkou po hlavním jídle. V pintových kelímcích se úspěšně zabydlela trojice loňských novinek – Mrož sorbety mango, jahoda a malina.
Tvarohoví Mroži ve vaničkách
V žádném domácím mrazáku nesmí chybět rodinná balení. Mrož černý rybíz s tvarohem i Mrož jahodový s tvarohem vynikají přírodními ingrediencemi. Báječnou chuť ovoce zjemňuje tvaroh se smetanou.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz v kategoriích zmrzlin: