Jak vařit bez kuchyně
Společný koncept Easy Bar menu představil Bidfood a Rational na gastronomickém veletrhu Bidfood Expo 2022. Návštěvníci zde mohli ochutnat osvědčené pokrmy, mezi kterými nechybí hovězí burger, tortilla s trhaným masem, vepřová žebra, kuřecí křidélka, smažené krevety nebo cibulové kroužky.
Smyslem tohoto projektu je přilákat do barů nové hosty, kteří si rádi zajdou někam nejen na skleničku, ale i něco dobrého. Případně, aby si stávající zákazníci ve svém oblíbeném podniku dali kromě pití i jídlo. Díky tomu stoupnou barům tržby a snáze zvládnou náročné období, které nastává.
Radim Kopecký | ředitel prodeje pro gastronomii
Recepty jsou postavené tak, aby byly profitabilní a jejich příprava byla pro personál snadná. Návštěvníci Bidfood Expo si mohli prohlédnout také vhodné nádobí a samozřejmě kvalitní technologické vybavení. Nejmenší konvektomat XS z řady iCombi Pro zabere minimum místa. Jeho ovládání pomocí ikon s obrázky pokrmů je neskutečně jednoduché a konvektomat lze pořídit na leasing.
Společný balíček technologie-surovina-recept je doslova unikátní svou kombinací. Jsme přesvědčeni, že společně přicházíme s přelomovou nabídkou, která si rychle najde mnoho uživatelů.
Vladan Jesenský | jednatel zastoupení Rational AG
Příloha | Size |
---|---|
Easy Bar menu 2022 (10,50 MB) | 10.5 MB |
Receptové kalkulační listy ke konceptu jsou dostupné na mujBidfood.cz v plné verzi po přihlášení:
Suroviny naleznete na mujBidfood.cz pohromadě v konceptu (šabloně):