Road show Grilujeme s vášní!
Na akci s názvem Grilujeme s vášní! si Gastro Team Bidfood doveze do restaurace kompletní vybavení spojené s tepelnou přípravou a uchováním surovin, stan i některá dochucovadla nebo koření. Hosté restaurace se vedle skvělých grilovaných pokrmů z masa, zvěřiny, ryb, darů moře, sýru a zeleniny mohou těšit na zajímavý komentář.
Aperitiv
- Ciao Spritz
Menu
- Flank steak Jižní Amerika
- Ball tip USA
- Irský mletý steak z plemene Black Angus
- Vepřový steak Texas (s kostí), marináda Chilli Willy
- Vepřové trhané maso v balíčku s bramborami, zeleninou a omáčkou ze zauzených švestek
- Kuřecí prsa Tandoori
- Hřbet z divočáka marinovaný v divokých bylinkách
- Filet z mořského okouníka, divoké bylinky a česnek
- Chapadla z patagonského kalamára, redukce ze zeleného čaje a limety
- Sýr Halloumi, pečená rajčata a paprika
Přílohy
- Grilovaná směs kořenové zeleniny
- Brambora s česnekovým olejem, Créme Fraiche
- Salát z červené řepy a okurky s oříšky
- Grilované cukety, lilky a papriky
- Středomořský salát
- Duo zelených a žlutých fazolek
Grilujeme s vášní!
- 23. 7. Horský hotel Lesná, Boleboř, Krušné hory
- 28. 7. Restaurace M2, Sedlec-Prčice, Monínec
- 1. 8. Hotel Ski, Nové Město na Moravě, Vysočina
- 3. 8. Restaurant Buena Vista, Jihlava, Vysočina
- 4. 8. Galerie Café Park Restaurant, Pardubice
- 5. 8. Restaurace Na Špeku, Vrchlabí, Krkonoše
- 6. 8. Hotel Olympie, Špindlerův Mlýn, Krkonoše
- 11. 8. Restaurace U Hubatků, Vysočany, Praha
- 13. 8. Davidův Mlýn, Staré Těchanovice, PP Moravice
- 19. 8. Hospůdka u Fugase, Hovorany, Jižní Morava
- 20. 8. Golf Resort Véska, Dolany, Olomoucko
- 21. 8. Pizzazz, Blansko, Jižní Morava
- 25. 8. Restaurace MC Koloseum, Krupka, Krušné hory
- 27. 8. Restaurace Ostrov, Písek, Jižní Čechy
- 28. 8. Hotel Kristian, Kubova Huť, Šumava
Grilují členové Gastro Teamu Bidfood pod vedením dvojice šéfkuchařů. Akci si vzali za svou:
Marek Svoboda, Executive Chef a vedoucí Gastrostudia Bidfood, certifikovaný komisař WACS a manažer Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.
Lukáš Uher, Executive Chef Bonduelle, šéfkuchař ústecké Větruše, dlouholetý člen Gastro Teamu Bidfood a kapitán Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR.