Vynikající drůbeží speciality šetří práci
Tepelně neopracované speciality s českou značkou DD skvěle chutnají a na talíři vypadají jako domácí. Kuchařům významně šetří práci, starosti a zejména čas.
Výrobky se připravují z ručně vykostěné drůbeže v Dýšině u Plzně v moderních výrobních prostorách. Díky zmrazení mají velmi dlouhou trvanlivost a obejdou se bez přidané vody, mouky, separátu (strojně oddělené drůbeží maso), glutamátů, éček a chemických barviv. Neobsahují lepek.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:
Drůbeží rolády – klasické i jedinečné
Nejoblíbenější kuřecí roláda se šunkou a sýrem se připravuje z ručně vykostěného kuřete. Fáš obsahuje mleté stehenní řízky, sýr, šunku a koření.
Roláda z krůtích prsou má náplň ze stehenních řízků, žampionů a smažené cibulky. Doporučuje se podávat s divokou rýží a žampionovou omáčkou.
Základ Francouzské kachní rolády tvoří vykostěná kachna. Fáši dodává nezaměnitelnou chuť špenát, kachní játra a provensálské koření. Podávat lze se zelím, špenátem, knedlíky, bramborami nebo chlebem.
Každá roláda je v síťce, ve které ji kuchař upeče. Síťka se díky technologickému postupu nezapéká do masa, proto ji lze velmi snadno po upečení sejmout. Poté nechá kuchař roládu krátce odležet a pak ji teprve lehce krájí na tenké plátky.
Poctivá drůbeží sekaná a masové koule
Vedle klasické sekané z kuřecího stehenního řízku nabízí DD jarní sekanou, kterou na řezu oživuje přidaná zelenina – paprika, hrášek a kukuřice. Sekanou je třeba před pečením pouze vyjmout z umělého střeva a dát péct.
Ze stehenních řízků se připravují také Italské masové koule. Maso je plněné mozzarellou a sušenými rajčaty.