Gurmet – nejlepší čerstvé maso a polotovary v prodejnách
Po úspěchu s teplými pulty, které poskytují zákazníkům prodejen plnohodnotné teplé pokrmy, investuje Bidfood do chladících pultů a lednic s logem Gurmet. V nich se udržuje čerstvé maso a polotovary při teplotě 0°C až 4°C.
Čerstvé maso 6 dní v týdnu
Řezničtí mistři z Bidfoodu připravují maso pro nejnáročnější zákazníky z gastronomie již od roku 2003 ve vlastním provozu v Kralupech nad Vltavou. Po celou dobu je samozřejmostí důsledná kontrola původu masa i nákup od prověřených dodavatelů.
Řezníci zboží vyrábí až na základě objednávky – ráno prodejna objedná maso nebo polotovary, přes den Bidfood vyrobí a druhý den ráno doveze. Sortiment čerstvého masa doplňují tepelně neopracované polotovary vyrobené podle původních receptur. Polotovary mají vysoký obsah masa, obsahují nejlepší koření a nezbytné minimum dalších přísad.
Kuchyňská úprava masa
Maso Gurmet vyniká tzv. kuchyňskou úpravou, kdy zákazník se zbožím získává maximální přidanou hodnotu. V kuchyni není potřeba maso dále očišťovat nebo porcovat. Odpadají tím ztráty.
Například maso "Hovězí na ptáčky Gurmet" stačí jen naplnit – maso je nakrájené na rovnoměrné plátky, které jsou i naklepané.
Zvěřina Petron a sous-vide Banquet
Ve vitrínách se může nacházet také česká zvěřina Petron nebo maso sous-vide Banquet od sesterských výrobních provozů. V Kralupech se srstnatá i pernatá zvěř zpracovává od roku 2012 v jedné z největších zpracoven zvěřiny ve střední a východní Evropě. Maso v sous-vide úpravě začal Bidfood připravovat jako první výrobce v Česku.
maso Gurmet, zvěřina Petron a sous-vide Banquet
Příloha | Size |
---|---|
Gurmet 2018 – Sortiment pro maloobchod (5,42 MB) | 5.42 MB |