Sezóna polévek nikdy nekončí
Polévky Perfect Chefs vaří šéfkuchaři bez kompromisu od základu a z čerstvých surovin v duchu kuchařských tradic. Díky unikátní moderní technologii balení a šokového chlazení mají polévky trvanlivost 45 dní od data výroby bez přídavných plynů nebo konzervačních látek.
Karton obsahuje celkem 10 litrů polévky ve čtyřech sáčcích, které lze spotřebovávat postupně. Při kalkulaci 250 ml na osobu je v balení 4 x 10 porcí, při 300 ml celkem 33 porcí.
Boršč s hovězím a vepřovým masem
Hustá polévka s hovězím masem a uzenou vepřovou krkovicí, s bramborami a bohatou zeleninovou vložkou (červená řepa, kapusta, mrkev, celer, petržel a hlávkové zelí). Boršč je provoněný divokým kořením a koprem.
Doporučené servírování se zakysanou smetanou a čerstvým koprem. Obohatit lze podle vynalézavosti kuchaře o některou z dalších ingrediencí: herink, uzený sleď, kapary, zastřené vejce, vejce 63°, opečené grenaille nebo koprový olej.
Krém z pečeného česneku
Jemná krémová polévka s chutí pečeného česneku. Česnek se nejprve dvanáct hodin konfituje v oleji s máslem, pak se z něj připraví jíška, která se zalije zeleninovým vývarem, mlékem a smetanou. Pro lepší konzistenci je polévka dohuštěna brambory a dochucena muškátovým oříškem.
Polévku lze podávat jako samotný krém nebo doplnit nějakou další ingrediencí: zastřené vejce, smažená cibulka, cibulový prach, konfitovaný česnek, pažitka, řeřicha, smažené brambůrky, smažená pohanka, krutony, vypečená slanina, škvarky, petrželkový nebo chilli olej, uzený pstruh či losos.
Dýňový krém
Lehce pikantní krémová polévka s chutí po chilli a zázvoru, zjemněná kokosovým mlékem. Základem polévky je zeleninový vývar, který zesílí její chuť. Polévka je bezlepková a veganská.
Servírování je možné s praženými semínky dýně a slunečnice. Variant, jak ještě dýňový krém obohatit, jsou spousty: čerstvá majoránka, pažitka a chilli; česnekový, majoránkový, petrželkový nebo dýňový olej; zastřené vejce; zakysaná smetana; krevety či uzený losos; pošírovaná krůta, kuře; chlebové nebo česnekové krutony.
Čočková polévka
Poctivá polévka, jejímž základem je hovězí vývar. Plnou chuť dodává cibule restovaná na špeku se sádlem a štýrský párek s 98 % masa. Polévka je dochucená majoránkou, pepřem, česnekem, solí a octem.
Podávat ji je možné přímo, ale i netradičně se zastřeným vejcem či zakysanou smetanou. Nebo s některou z dalších přísad: čerstvá majoránka a pažitka; česnekový, majoránkový nebo petrželkový olej; restovaná uzenina; brambory; chlebové nebo česnekové krutony.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:
Nebo v kategorii: