Výroba potravin
Obzvlášť jsme pyšní na opavský výrobní závod na zmrzliny, který je největší na území České a Slovenské republiky, nebo na kralupskou zpracovnu zvěře, jednu z největších ve střední a východní Evropě. Rybí filé řežeme ze zmrazených bloků štikozubce tichooceánského, kde jsme největším odběratelem této suroviny na světě.
Všechny výrobky sami vyvíjíme. Naši lidé vymysleli originální zmrzlinu Mrož, která neměla ve světě konkurenci. Začali jsme s kuchyňskou úpravou masa, abychom usnadnili kuchařům práci. Jako první v ČR jsme zavedli výrobu masa sous-vide a uspěli s ním. Na český jídelníček vracíme zvěřinu.
Více o výrobách:
Do výrobních závodů pravidelně investujeme, aby zůstaly technologicky i stavebně na špičce a trvale konkurenceschopné. Naše výrobní provozy splňují nejpřísnější hygienické předpisy. Naše výrobky si získávají oblíbenost díky své trvalé kvalitě.
Všechny vstupní suroviny a všechny šarže výrobků se podrobují laboratorní kontrole. Samozřejmostí jsou dohled Státní veterinární správy spolu s certifikací HACCP i každoroční obhajování nepovinných certifikací, např. IFS.
Více informací: