Téma # zelenina

Gurmeti chřest milují a podle mnohých z nich jsou podmínky pro jeho pěstování jedny z nejlepších na světě právě v Česku a to na Mělnicku. Chřestu totiž vyhovují lehké písčité půdy a klima, které není ani suché, ani kontinentální.
Ruku v ruce s moderním logem Nowaco přichází nové obaly. Prvních 10 maloobchodních balení zmrazených zelenin a ovoce se už novými obaly chlubí v obchodech, dalších 30 se změny brzy dočká. Nejdůležitější však je, co se skrývá uvnitř.
Čerstvá zelenina ztrácí očištěním až 35 % původní hmotnosti. Nezatěžujte se ztrátou odpadu, energie a času v kuchyni. Bidfood rozšiřuje nabídku oblíbené loupané cibule a česneku o kořenovou zeleninu. Dokonale očištěnou mrkev, petržel nebo celer stačí vybalit a ihned tvořit pokrmy.
Je libo předkrm z lišek či hustá hříbková polévka? Nechoďte do lesa, nechte si houby přivézt. Objednejte si pravé hřiby, lišky nebo podzimní směs vybíravého šumavského houbaře. Za dva dny máte na stole bedničku čerstvě nasbíraných a očištěných hub.
Víte, že na každý druh lesní houby, která se zpracovává do směsí hub, se musí jít v procesu výroby jinak?
Víte, že jahody Nowaco se sklízí v Egyptě od ledna do března?
Šťavnaté, zcela vyzrálé mango chutná úplně jinak než tvrdé mango, které „dojde“ za několik dní po nákupu. Zmrazené vyzrálé mango Nowaco Premium je „ready to eat“ již za půl hodiny. Výhodou manga je, že oproti jiným druhům zmrazeného ovoce pouští minimum vody.
Víte, že zmrazené žampiony Nowaco pocházejí z Nizozemí?
Víte, že se cibule sklízí pomocí speciálních zemědělských strojů? A jak se dále zpracovává?