Téma # Training Academy

15. ročník veletrhu Bidfood Expo překonal všechna očekávání. Během tří dnů jej navštívilo téměř 13,5 tisíce lidí. „Tato show byla vrcholem všech výstav národní gastronomie,“ prohlásil Tomáš Popp, manažer národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
Technologie, ukázky kuchařských postupů, představení nových surovin a interaktivní prostředí vybízející k zastavení. To vše nabídne Bidfood Training Academy na letošním Expu. Pod palcem jí má šéfkuchař Marek Svoboda. „Do Letňan přeneseme to nejlepší z našich kurzů,“ říká.
Vysokou úroveň kulinářských kurzů a workshopů, které pořádá Gastrostudio Bidfood, garantuje logo Bidfood Training Academy. Zodpovědnost za tento systém vzdělávání má akreditovaný lektor Kulinářské akademie AKC ČR pod záštitou Evropské Unie pan Marek Svoboda, Executive Chef a vedoucí Gastrostudia Bidfood, certifikovaný komisař WACS.