Téma # led

Celkem desetkrát během prázdnin zavezeme do pražské zoologické zahrady kostkový led. Ten v horkých letních dnech osvěží zvířata i návštěvníky. Radost z něj mají všichni. Skotačí v něm papoušci, lední medvědi, vydry i sloni. Led pro Zoo Praha vyrábíme v Dýšině.
Letní večery si čím dál více lidí vychutnává se sklenkou chlazeného aperitivu. K nejoblíbenějším patří nízkoalkoholické míchané nápoje na bázi perlivého vína – Ciao Spritz (varianta na Aperol Spritz), svěží Lemon Spritz nebo Hugo Spritz. Všechny již namíchané koktejly stačí jen nachladit, přidat led a dozdobit citrusy, mátou nebo olivou.
Led k vytvoření ledových soch na Pustevnách v Beskydech již tradičně připravuje a do výšky nad 1000 m n. m. dováží Bidfood. S výrobou zhruba 500 kvádrů o celkové váze 40 tun začal již v říjnu.
Horké letní dny budou rázem snesitelnější s ledovou tříští Mrož. Chutě a barvy se dají libovolně kombinovat. Populární příchutě tříští doplňuje exkluzivní pomeranč od jablonecké firmy Kitl.
Vzpomínáme na rozšíření distribučních a výrobních aktivit na západ. Nejprve jsme si v Mrazírnách Plzeň-Dýšina pronajali prostory pro čtvrté depo. Dnes areál jednoho z největších mrazírenských skladů v Česku vlastníme a investujeme především do zdejších výrob.