Téma # La Panna

V uplynulých dvou týdnech se více než 400 prodejců, operátorek call center i pracovníků logistiky zúčastnilo Prima konference 2025 v hotelu Galant v Mikulově. Program nabídl odborné přednášky, workshopy a ochutnávky zmrzlinových novinek pro nadcházející sezónu.
Řadu exkluzivní kopečkové zmrzliny La Panna gelato letos rozšiřuje unikátní pistáciová zmrzlina Real Pistacchio a nový osvěžující sorbet Red Fruits. Moderní evropské chutě zmrzlin ohromují v pohárech i ke zdobení dezertů. Receptury La Panna vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny a zakládají si na nejkvalitnějších přírodních surovinách.
Zmrzlinu sice nejlépe prodává sluníčko, ale prodeje lze snadno podpořit. Významně pomáhá zdálky viditelně označené prodejní místo, menu s cenami, plný mrazicí box či atraktivní vzhled kopečkových zmrzlin ve výdejníku. Bidfood proto vedle spolehlivé distribuce zmrzlin nabízí také reklamní materiály i praxí prověřené tipy, jak si jednoduše zvýšit zisk.