Téma # koření

Během své kariéry procestoval svět a na čas zakotvil i v Red Bullu, kde naplno uplatnil svůj lehce punkový přístup k vaření. Lepšího lektora pro kurz Moderní a lehce provokativní menu než Raimunda Probsta, který nyní působí v týmu Inspirace společnosti Wiberg, bychom nenašli.
Úplně první kurz v Bidfood Gastrostudiu vedl v lednu 2009 právě Manfred Klein. Teď se zde loučil a to ve velkém stylu. „Budoucí kuchaři se učí, jak pracovat se surovinami, ale na koření se ve výuce zapomíná. Přitom právě díky němu se od sebe národní kuchyně odlišují,“ říká Manfred Klein.
Víte, že používání zmrazených bylinek namísto sušených nebo bylinek z květináčů má hned několik výhod: silnější aroma, výraznější barvu, menší dávkování a stálou kvalitu?
Velkoobchod potravin Bidfood exkluzivně nabízí produkty rakouského výrobce Wiberg. Odhalme společně tajemství stálé chuti a kvality bylinek Wiberg. Sledujme jejich cestu od kořínků až na kuchyňský stůl.