Téma # kavárny

Syrob jablko se skořicí je přímo stvořený k přípravě horké ovocné limonády. Ohřáté a okořeněné skvěle chutnají i další poctivé sirupy Kitl – švestka, bezový květ nebo grep. Imunitu podpoří teplý ovocný nápoj z Yuzu nebo jablečného moštu. Náladu povzbudí také nealkoholický punč Gerstacker z kvalitních ovocných šťáv.
Za cizojazyčnými značkami dortů Sweet Delight, CrossCafe a L'Chefs se skrývají čeští cukráři, kteří se svými zmrazenými dorty dobývají svět. Dokonalé technologie zmrazování umožňují nejen export do Francie či Mexika, ale také možnost udělat si v jakémkoli provozu zásobu dezertů, které se mohou rozmrazovat podle aktuálního odbytu.
Chcete se stát v očích hostů mistrem cukrářem a cukr v kuchyni je váš nepřítel? Jestli ano, dort nebo koláč rozbalte a nechte rozmrazit 8 až 12 hodin v chladničce. Servírovat můžete třeba věhlasný Schwarzwaldský dort Pfalzgraf dovezený přímo z Černého lesa.
Rodinná firma Lavazza má za sebou více než 125 let existence a od počátku proslula inovativním přístupem. Letos se postupně nahradí kávové kapsle Blue novými kapslemi Lavazza Firma. Nejoblíbenější zrnkové kávy v kilovém balení v distribuci Bidfoodu zůstávají beze změn.
Když italský právník Beniamino Cipparoli otevíral svou kavárnu v jihoitalském městě Bari, nebyl spokojen s kávou, která byla tehdy k dostání. Proto si připravil kávovou směs sám. Tak se v roce 1932 začala psát historie dnešní moderní společnosti Saicaf.