Téma # Bravur

Desetitisíce fanoušků Mistrovství světa v hokeji a návštěvníků trhů na Staroměstském náměstí si rádi pochutnávají na klobásách Bravur. Uzenářští mistři z Bidfoodu Dýšina dovedli klobásy i špekáčky vhodné na opékání k dokonalosti. Mají vysoký obsah masa, neobsahují alergeny a perfektně se s nimi pracuje.
Již deset druhů šunek vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně. Prvních sedm nejoblíbenějších uzenin se dočkalo také plátkované varianty. Na výběr jsou šunky vepřové i kuřecí, kulaté i hranatá, šunky nejvyšší jakosti, výběrové i standardní. Nový stroj nakrájí a vyskládá 20 kg šunky za 1 minutu a 40 vteřin.
Pikantní a bavorské klobásy Bravur zaznamenaly obrovský úspěch na vánočních trzích. Nyní míří na hory! A s nimi skvělé párky tří receptur, nově i ve snídaňových mini variantách. Klobásy a párky Bravur vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně.
Buřty na pivu, ohřáté nebo grilované špekáčky s hořčicí a křenem, utopenci, buřty opečené venku na ohni... Vázané špekáčky Bravur, novinka z Bidfoodu Dýšina, vynikají vyváženou chutí masa a vůní, kterou získávají během uzení na bukovém dřevě.
K pivu se nejlépe hodí další pivo a také řada studených lahůdek nebo něco křupavého. Nejoblíbenější jsou utopenci a nakládané sýry nebo ryby. Chroupat lze brambůrky či škvarky. A co takhle tlačenka, gothaj nebo korbáčky?
K řadě uzených mas, slanině a k deseti druhům šunek Bravur se nově přidala pětice měkkých salámů. Gothaj, junior, lázeňský, šunkový a nejnovější lyonský salám se ve své třídě mohou chlubit špičkovou kvalitou.
Již pět let patří mezi společnosti skupiny Bidfood CZ a SK také Mrazírny Plzeň-Dýšina. Díky skvělé přátelské spolupráci se zde významně rozrostla výroba. Úspěchy slaví nová uzenářská značka Bravur i vysoce kvalitní drůbeží výrobky a masové speciality DD. Sbližování společností vyvrcholilo změnou názvu na Bidfood Dýšina.
Šunky Bravur zaujaly zákazníky kvalitou i designem obalů. Bidfood v Dýšině u Plzně úspěšně rozjel uzenářskou výrobu v květnu 2018. Dnes nabízí desítku vlastních šunek Bravur ve třech třídách jakosti; z kuřecího, krůtího nebo vepřového masa; kulaté, hranaté i šunku od kosti. Všechny skvěle chutnají, neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.