Téma # drůbež

Původní francouzská receptura, extra kvalitní výkrmová játra a slovenská řemeslná výroba. Milovníci Francie a jejích delikates ocení autentickou chuť foie gras Cancanero. Jemná paštika s Armagnacem či celé kousky kachních jater nesmí chybět při žádné slavnostní příležitosti.
Popularita stravování v jídelnách roste. Proto se v dalším semináři Maso ve výživě, využití tradičních surovin a úspora energií team Banquet zaměřil na dámy a pány, kteří vaří malým i velkým strávníkům. Prostory menzy v Hradci Králové se zaplnily do posledního místa. Na 70 účastníků doslova hltalo prezentaci, a to slovní i praktickou část.
Úspory ano, ale nesmí být na úkor kvality surovin a výsledných pokrmů. Tepelné úpravy masa trvají hodiny a stojí kilowatthodiny energie. Řešením může být plně tepelně opracované maso sous-vide Banquet. Nutričně optimální výrobek stačí ohřívat při nízké teplotě několik minut.
Úspěch kuřecích stripsů Nowaco nenechal zákazníky dlouho čekat na další drůbeží novinky: ostrou variantu Hot stripsy, americkou klasiku Jižanské špalíčky neboli kuřecí maso v jemně pikantní panádě a kuřecí řízky. Všechny již k dostání v každém dobrém obchodě.
Výborné drůbeží rolády Nowaco se skládají ze šťavnatého kachního či kuřecího steaku a fáše plné masa, u kachní rolády s játry. Chalupářské šišky Nowaco si zákazníci rychle oblíbili kvůli vyvážené chuti kuřecího a uzeného masa.
Vzpomínáme na rozšíření distribučních a výrobních aktivit na západ. Nejprve jsme si v Mrazírnách Plzeň-Dýšina pronajali prostory pro čtvrté depo. Dnes areál jednoho z největších mrazírenských skladů v Česku vlastníme a investujeme především do zdejších výrob.
Ručně vyrobené kuřecí, krůtí či kachní rolády, sekaná nebo masové koule nabízí Bidfood pod značkou DD. Poblíž Plzně tak vznikají výjimečné polotovary domácí kvality a vzhledu za rozumnou cenu.
Chceme reagovat na poněkud zavádějící kampaň ohledně výskytu salmonel v importované drůbeži. Proto přinášíme krátký souhrn stávající situace a její pozadí.
Křepelka vyniká mezi pernatou zvěří, protože je jemná jako to nejkřehčí kuřátko a voní divočinou jako bažant. Celá křepelka představuje dokonalou porci pro jednu osobu podobně jako polovina jarního kuřátka.