Bidfood Dýšina: Drůbež, masové speciality a uzeniny
Sortiment drůbežích dílů se významně rozrůstá o tepelně neopracované výrobky DD a uzeniny Bravur. Všechny výrobky jsou bez alergenů, lepku, glutamátů, éček a přidané vody. Díky šokovému zamrazení mají výrobky dlouhou trvanlivost bez ztráty kvality.
Drůbeží díly
Perfektně ručně zpracované drůbeží díly.
Marinované maso
Drůbeží díly i celá kuřata ochucená přírodním kořením Wiberg, které není chemicky konzervováno.
Masové speciality
K tepelně neopracovaným polotovarům patří především populární rolády – kuřecí, krůtí, kachní a vepřové. Dále se v Dýšině u Plzně připravují špízy, několik druhů sekané a další speciality.
Tepelně opracované výrobky
V nové udírně se udí kuřecí, krůtí a vepřové šunky Bravur v různých kvalitativních třídách. Postupně přibývají nové výrobky, například uzená kuřecí stehna, uzená vepřová kýta nebo krkovice.