Bagetier – zmrazené pečivo
Plně upečené mražené pečivo nebo pec na zkoušku
Mražené pečivo Bagetier k dopékání, rozpékání nebo zcela upečené najdete všude od stánků s občerstvením přes prodejny potravin až po luxusní hotely. Ve stáncích oceňují zcela upečené mražené pečivo a v kavárnách mražené dorty a koláče, které stačí nechat pouze rozmrznout při pokojové teplotě.
V prodejnách potravin zvyšuje poptávku pec s vonícím pečivem, tak proč si ji nevzít do začátku jen na zkoušku? A v hotelu díky vlastní pekárně nikdy nedojde sladké ani slané čerstvé pečivo k snídaním. S mraženým pečivem jsou všichni stále připravení na nečekané zákazníky a na druhou stranu jim pečivo nezbývá, pokud hosté nedorazí.
Vybavení pekárny a její provoz
Tým technologické podpory mraženého pečiva Bagetier může zajistit zapůjčení nebo prodej pece, příslušenství, instalaci pece a kompletní servis. Neméně důležité jsou cenné rady ohledně uspořádání prostor a vyřízení formalit. V případě poruchy pece, Bagetier svým zákazníkům pomůže. Po dobu opravy zapůjčí jinou pec.
Správné propečení znamená spokojené, vracející se koncové zákazníky a vyšší zisky nejen v prodeji pečiva. Tým Bagetier zaškolí obsluhu pekárny a dodá technologický postup pečení (k dispozici také ve vietnamštině).
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:
S dotazy ohledně Vaší pekárny se s důvěrou obraťte na svého obchodního zástupce, zákaznické centrum nebo tým technologické podpory:
- Čechy – severozápad | Stanislav Uxa | 775 284 263
- Praha | Miroslav Pour | 602 358 490
- Čechy – jih | David Trník | 603 712 726
- Čechy – střed | Alexandr Schwarz | 739 610 902
- Čechy – severovýchod | Petr Hofman | 774 623 844
- Morava – jih | Tibor Kántor | 722 256 343
- Morava – sever | Tomáš Vrábel | 737 767 036
Podpora prodeje pečiva Bagetier
Práce týmu Bagetier instalací pece a prodáním mraženého pečiva zdaleka nekončí. Následuje průběžné odborné poradenství a dolaďování dopékání.
Pomoci lze i s podporou prodeje. Oblibu si získaly prodejní stojany, poutače, postery, polepy výloh, cenovky a další materiál, který lze s hlavičkou Bagetier připravit také individuálně dle přání zákazníka. Tým technologické podpory mraženého pečiva Bagetier nabízí dokonce i možnost vizualizace interiéru a přizpůsobení stojanů. Neposlední možností podpory prodeje pečiva Bagetier je uspořádání ochutnávek.
Široký sortiment pečiva Bagetier
Základem nabídky každé pekárny musí být chléb. Potravinám se hodí chléb s kmínem, fitness nebo dřevorubecký. V občerstvení nebo restauraci přijde vhod plně upečený dlabaný polévkový chléb nebo mražený pita chléb.
Mezi více než 40 druhů běžného mraženého pečiva patří světlé i tmavé kaiserky a raženky s různým posypem, bulky, starofrancouzské tradiční pečivo, ciabatty a bagety. Pro občerstvení se hodí zcela upečené hot dog housky a hamburger bulky. Pensiony a hotely uvítají mini kaiserky a mini francouzské bulky.
Jemné pečivo z listového či plundrového předkynutého těsta znamená desítky druhů sladkého i slaného mraženého pečiva: listové pečivo z Opavy, másloví šneci, pravé francouzské croissanty nebo dánské mini pečivo. Klasiku zastupují loupák a koláčky.
Dorty, koláče, palačinky, lívance, italské dezerty a vafle tvoří další rozsáhlou skupinu mraženého pečiva, která směřuje hlavně do gastro provozů. Díky tomu, že se jedná o zcela hotové výrobky, mohou jimi rozšířit svou nabídku všichni od občerstvení a obyčejných hospod přes cukrárny, kavárny a bageterie po restaurace a hotely.
Výroba mraženého pečiva
Značka Bagetier zaštiťuje výrobu a velkoobchod mraženého pečiva s komplexním servisem. Produkci vlastní opavské továrny doplňují menší i renomované pekárny z Čech, Francie, Švýcarska, Dánska a dalších zemí. Cílem je nabídnout různorodý sortiment, který uspokojí všechny typy zákazníků.
Továrna v Opavě disponuje moderními linkami. Vyrábí se tu kaiserky a pečivo z listového těsta. Nespornou výhodou je stabilní kvalita dodávaného zboží a jeho distribuce. Výroba mraženého pečiva zde začala v květnu 2010 podle nejnovějších výrobních standardů, ke kterým patří certifikace HACCP.