Indická kuchyně
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Marek Svoboda
Marek Svoboda, Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador U.S. Beef.
Držitel ocenění z národních a mezinárodních kulinářských soutěží. Absolvoval zahraniční stáže v Evropě, USA, J. Koreji, Indii a Singapuru. Autor Velké kuchařky M.Svobody, letem světem.
Tento workshop jsme připravili jako naší inspiraci, kdy Vám chceme ukázat originální přípravu receptů z indické kuchyně. Lektor kurzu působil v několika pětihvězdičkových hotelech a na Ambasádě ČR v New Delhi.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
Cena kurzu:
BIDFOOD - Gastro zákazník: 1.900,- Kč bez DPH/osoba (21% DPH; celková cena 2.299,- Kč)
Běžná cena: 3.900,- Kč s 21% DPH
Příloha | Size |
---|---|
Pozvánka (726 kB) | 726.44 KB |