Česká kuchyně v podání Ondřeje Korába
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Lektor
Ondřej Koráb
Ondřej Koráb – Executive Chef Grandhotelu Pupp, Karlovy Vary
Šéfkuchař Ondřej Koráb patří mezi špičku české kuchařské elity. Je členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a úřadujícím Kuchařem roku. Učil se hned u několika Michelinských mistrů.
Ondřej vařil například v Anglii s šéfkuchařem Chrisem Stainesem v restauraci Foliage, v londýnské restauraci The Dinner nebo restauraci Nota Bene v kanadském Torontu. Před časem zakotvil v Grandhotelu Pupp v Karlových varech, kde například připravoval večeři na počest Johnnyho Deppa a Ethana Hawka.
Přinášíme Vám inspiraci v rámci kulinářského vzdělávání, kdy se můžete seznámit s trendy v gastronomii v podání špičkového šéfkuchaře. Celé menu je laděno do jarní sezony.
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny společně s recepturami a certifikátem.
Bidfood – Gastro zákazník: 1 900 Kč bez DPH/osoba (celková cena 2 299 Kč s 21% DPH).
Běžná cena 3 900 Kč s 21% DPH.